Zilveren taartdecoraties

Zilveren sprinkles

De laatste stap voordat je je taart, cupcakes of dessert gaat serveren aan je gasten? Dat is het aanbrengen van taartdecoratie en sprinkles. Met de zilverkleurige taartversiering uit onze webshop geef jij elke lekkernij een luxe en feestelijke uitstraling. Wedden dat jij een geweldige indruk maakt? In onze webshop vind je verschillende soorten Caking it Easy sprinkles en strooisels. Kies bijvoorbeeld voor de sprinklemixen, zilveren chocolade balletjes (in maat S en XL) en losse zilveren taartversiering. De Caking it Easy taartdecoratie is geschikt voor verschillende baksels en gelegenheden. Verras bijvoorbeeld iemand die een zilveren jubileum viert of match de zilverkleurige strooisels met een andere kleur decoratie (zoals zilver en blauw/ zilver en roze op cupcakes voor een gender reveal party of babyshower).

Eetbare glitter en bladzilver

Andere populaire opties uit onze webshop is de eetbare glitter in het zilver en eetbaar bladzilver. Het eetbare glitter zilver is perfect om een taart, cupcakes of desserts mooi mee af te werken. Deze glitters zijn een echte musthave in het keukenkastje van elke (thuis)bakker. Het eetbare bladzilver is ideaal om je baksel mee te decoreren. Met een schaar knip je het bladzilver eenvoudig in de gewenste vorm. Je plakt het bladzilver vervolgens vast met eetbare lijm. Probeer contact met de vingers zo veel mogelijk te vermijden en gebruik bij voorkeur handschoenen en een pincet.

Eventueel maak je de decoratie af met sprinkles en andere decoratie uit onze webshop. Heb je vragen over de collectie van Caking it Easy of het plaatsen van een bestelling in onze webshop? Neem dan contact met ons op! Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van zilverkleurig decoratie.