Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies ┬╗

Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal.

Terug

Gouden sprinkles / taartdecoratie

  • Snelle verzending Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden!

  • Jarenlange ervaring Sinds 2005 gespecialiseerd in eetbaar drukwerk

  • Veilig bestellen Veilig betalen met uw bank naar keuze

producten gevonden
Sorteren op:

Gouden sprinkles

Om jouw lekkere taart net dat beetje extra te geven, kun je kiezen voor goudkleurige sprinkles of andere taartversieringen. De kleur goud geeft al snel een luxe finish aan je taarten, cupcakes en andere bakproducten. Hier bij Cakeprint bieden we een groot assortiment van Caking it Easy® om je taart naar een hoger niveau te tillen. Als je gebruik wilt maken van strooisels, kun je denken aan gouden sprinkles, gouden chocoparels of gouden discodip (musketzaad). De gouden discodip bestaat uit goudkleurige musketzaad. Ook kun je gaan voor gouden rods / staafjes met goudkleurig glitter als strooisels over je taart. Verder hebben we losse goudkleurige taartdecoratie, zoals gouden chocoladeballen met een heerlijk crunchy binnenste. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een combinatie!

Voor een nog luxer uiterlijk kun je kiezen voor eetbare glitter in goud. Ook bieden we eetbaar bladgoud vinden. Hiermee kun je je lekkernijen afwerken of als luxe detail op je baksel gebruiken.

Het gebruik van goudkleurige strooisels, taartdecoratie of sprinkles maken je taart of cupcakes niet alleen mooier, maar ook lekkerder! Hiermee trakteer je je vrienden of klanten niet alleen op een mooie taart, maar ook op een lekkere taart. Dat heb je dan toch mooi & lekker versierd!