• Op werkdagen voor 14:00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden!
  In verband met drukte bij PostNL en een sorteerachterstand in de sorteercentra is het nog steeds mogelijk dat zendingen later gesorteerd worden of veel langer onderweg kunnen zijn dan normaal. Bestel tijdig om eventuele teleurstelling te voorkomen.
  Lees meer over verzenden »

 • Halloween

  Halloween traktatie maken

  Halloween werd voorheen vooral in Amerika groots gevierd, maar ook in Nederland is het feest steeds populairder aan het worden. De oorsprong van Halloween kennen veel mensen niet; het gaat vooral om het griezelen en ‘Trick or Treat’, waarbij kinderen verkleed langs de deuren gaan om een traktatie te krijgen.

  Wanneer je meedoet aan het vieren van Halloween en de kinderen bij je langskomen, is het natuurlijk leuk om iets uit te delen wat goed in de smaak valt. Wil je iets anders dan het standaard snoep uit de supermarkt? Dan is het leuk om je Halloween traktatie zelf te maken. Denk bijvoorbeeld eens aan koekjes of cupcakes met eetbare prints! Een eetbare print kun je laten drukken op eetbaar papier, gemaakt van ouwel of een frosting sheet. Zo kun je alles helemaal naar eigen wens aanpassen en persoonlijk maken. Bij dit thema zijn ontzettend veel leuke en kindvriendelijke, óf juist griezelige dingen te bedenken. Ga je voor een schattig spookje of toch voor een enge zombie?

  Halloween cupcakes zelf maken

  Het klinkt misschien lastig en misschien heb je er nog niet eerder mee gewerkt, maar een eetbare print op ouwel of een frosting sheet zijn gemakkelijk in gebruik. Hiermee kun je de tofste Halloween traktatie zelf maken. Maak ook eens heerlijke (gekleurde) koekjes of een andere (enge) Halloween traktatie met de eetbare kleurstoffen. Vooral oranje kleurstof, rode kleurstof (bloed) en zwarte kleurstof doen het goed tijdens dit feest. We hebben hier ook setjes met Halloween kleurstoffen van 2 stuks en sets met 4 stuks Halloween kleurstoffen voor. Na het bestellen, hoef je alleen nog maar aan het bakken te slaan en kun je jouw baksel daarna gemakkelijk versieren met de geleverde prints en af te maken met toffe Sprinkles van Sprinklelicious. Jouw unieke creatie is vast het toppunt van het feest!

  Zit het gewenste ontwerp er niet tussen? Upload dan je eigen Halloween afbeelding bij ontwerp je eetbare print.

  Je hebt zojuist dit product toegevoegd aan de winkelmand: