• Op werkdagen voor 14:00 uur besteld = dezelfde werkdag verstuurd!
  In verband met drukte en een sorteerachterstand in de sorteercentra is het mogelijk dat zendingen later gesorteerd worden of dagen langer onderweg zijn dan normaal.
  Bestel tijdig om eventuele teleurstelling te voorkomen.

  Lees hoe wij omgaan corona »

 • Disney Prinsessen

  • Disney Prinsessen cupcake prints 24 stuks (ca 4,5 cm)

   Met deze Disney Prinsessen cupcake prints maak je in een handomdraai de leukste Prinsessen cupcakes. De prints zijn met 24 stuks op een vel gedrukt en hebben een afmeting…

   v.a. 6.95
  • Prinsessen Taartprint

   4.00 out of 5

   Nieuwe kant-en-klare taartprints van Disney Prinsessen. Maak eenvoudig een prinsessentaart met deze eetbare ouwel disc. Een een handomdraai staat er een leuke taart op tafel. Circa 20 cm doorsnede.

   Let…

   v.a. 6.95

  Maak heel gemakkelijk de leukste prinsessen cupcakes of de lekkerste prinsessentaart met de eetbare prints uit ons assortiment kant en klare prints van Disney Prinsessen. We hebben grote eetbare prints van circa 20 centimeter doorsnede voor een ronde prinsessentaart. Tevens hebben we eetbare cupcake prints van Prinsessen van circa 4,5 centimeter. Het ideale formaat voor cupcakes. Met deze prints maak je in een handomdraai van een lekkere (zelfgemaakte) vlaai of taart een Prinsessentaart. Ben je opzoek naar een andere afbeelding? Upload dan het gewenste ontwerp als afbeelding bij “ontwerp je eetbare print”.

  Je hebt zojuist dit product toegevoegd aan de winkelmand: