Let op: Gesloten in verband met Hemelvaart!
In verband met een lang weekend zijn wij gesloten van woensdag 8 mei 15:00u tot en met 10 mei. Bestellingen geplaatst zijn voor deze tijd zijn volgens planning verwerkt en verzonden. Houd rekening met mogelijk extra postvertragingen in verband met Hemelvaartsdag. Heb je een vraag over een reeds verzonden bestelling? Neem dan contact met ons op! Vanaf 10 mei staan we weer voor je klaar. Lees meer »
Stappenplan:
- Zet alle spullen klaar en zorg voor een goed werkbare werkplek.
- Verwarm de tube in een bakje met lauwwarm water om zo de chocolade vloeibaarder te maken.
- Knip de prints op maat met een droge en schone schaar
- 4 Snijd de speculaasjes in vierkantjes.
- De overgebleven gedeeltes gooi je niet weg. Deze kun je gebruiken in een speculaastaart of bijvoorbeeld ijs met speculaas.
- Schroef de dop van de zacht geworden chocolade tube en je kunt beginnen.
- Verdeel de chocolade over de achterkant van de speculaas koeken.
- Indien gewenst kun je ook de prints insmeren.
- Plaats de print op de speculaas koeken en druk deze goed aan.
- Houdt er rekening mee dat de ouwel zich niet versmelt met de ondergrond maar redelijk hard blijft. Wil je dat de ouwel zich versmelt? Gebruik dan bijvoorbeeld een toefje botercreme.
- Herhaal de voorgaande stappen bij elke speculaasoek.
- Ruim je werkplek op en smullen maar
Resultaat: