Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 14:00u worden dezelfde werkdag verwerkt en verzonden (grote oplage in overleg). We adviseren om bestellingen 1 – 1,5 week van te voren te plaatsen om eventuele teleurstelling bij postvertragingen door drukte te voorkomen. Meer over verzenden / besteladvies »

Houd er rekening mee dat in verband met drukte bij PostNL zendingen mogelijk eerder een vertraging kunnen op lopen dan normaal. Lees onze tips voor een tijdige bezorging »

Terug

Ideeën en voorbeelden voor het maken van een Tik Tok taart

Viral-waardige taarten

TikTok is erg populair onder de jeugd. Niet gek dat veel meisjes en jongens een eigen TikTok taart willen voor de verjaardag. Wil je zelf een taart maken en ben je opzoek naar inspiratie? Wij inspireren je graag aan de hand van producten die je kunt gebruiken voor je taart en enkele voorbeelden van Cakeprint-klanten die je zijn voorgegaan. Zij hebben gebruik gemaakt van de eetbare prints van Cakeprint.

In deze blog laten we je 4 verschillende toepassingen zien voor het maken van een eigen traktatie met tiktok print.

Eetbare kleurstof Tik Tok taart

Waterbasis kleurstof

Veel gebruikte kleuren voor een eigen Tik Tok taart zijn zwart / roze en blauw. Met deze eetbare kleurstoffen kleur je je beslag, fondant of botercreme eenvoudig in het TikTok thema. Ook te gebruiken voor het kleuren van drankjes. Klik op een van onderstaande afbeeldingen om naar de categorie van de waterbasis kleurstof te gaan.

5 voorbeelden van Tik Tok Taarten met eetbare prints

Veel mensen zijn je voorgegaan en hebben zelf een echte Tik Tok taart gemaakt met behulp van een eetbare print op ouwel of frosting sheet. Hieronder vind je 5 voorbeelden van verschillende type taarten die met de fotoprints zijn gemaakt. Maak ook in een handomdraai een eigen taart met print.

Bekijk ook ons assortiment met eetbare TikTok prints of upload zelf een eigen afbeelding bij “ontwerp je eetbare print.

1. Tik Tok Drip cake

Deze toffe taart met Tiktok taartprint op ouwel is gemaakt door Robin van Robi Cakes. Het is een heerlijke drip cake die aan de zijkant is afgesmeerd met botercreme in de kleuren van het logo. Een drip cake kun je herkennen aan de druipende chocolade rondom de taart. De “drip” kun je maken in eigenlijk alle kleuren. In dit geval is er gekozen voor bruine chocolade. Rondom de taartprint zie je andere leuke tiktok taart decoraties en versieringen.

2. TikTok slagroomtaart

Jeroen van Taart van Beer maakte een toffe slagroomtaart met Tik Tok logo. Het is een heerlijke 12 tot 15 persoons taart met bovenop een eetbare print en tekst in chocolade en leuke decoraties. De slagroom is strak afgestreken voor het mooiste eindresultaat.

3. Fondant taart met eetbare print rechtop bovenop de taart

Deze toffe foto ontvingen we via Goodtastings. Ze maakte een toffe YouTube / Tik tok taart met een eetbare print rechtop de taart. De eetbare print is aan de achterzijde verstevigd met een stukje op maat gemaakte (gedroogde) fondant zodat de print rechtop blijft staan op de taart.

4. Fondant Tiktok telefoon taart

Elisabeth maakte deze prachtige telefoon taart voor haar dochter. Met zwart gekleurde fondant is de telefoon en de oordopjes geboetseerd. Met een screenshot van het tiktok account van haar dochter heeft ze van een telefoon taart een toffe Tik tok taart gemaakt.

5. Chocolade taart

Martine maakte een heerlijke chocolade Tik tok taart met een eetbare print op frosting sheet voor haar zoon Mathis. Het eetbare logo is aangebracht op een strakke ondergrond voor het mooiste meest strakke eindresultaat. Rondom de print is de taart afgewerkt met mooie toefjes.

Sprinkles

Om je taart helemaal af te maken kun je strooisels / sprinkles gebruiken. Maak je eigen mix met musketzaad of kies een van de kant en klare sprinklemixen.

Sprinklemixen

Een taart maak je helemaal af met de tofste sprinkles. Bij Cakeprint hebben we een assortiment van  Sprinklemixen van Caking it Easy. De eerste sprinkles in dit rijtje zijn speciaal geblend in de TikTok kleuren. De andere mixen kun je ook gebruiken voor dit thema of voor andere leuke taarten. Klik op een van onderstaande afbeeldingen om naar de categorie van sprinklemixen te gaan.

Musketzaad

Houd je het liever simpel? Kies dan voor musketzaad. Dit zijn kleine suikerbolletjes die je ook in je discodip vindt. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Klik op een van onderstaande afbeeldingen om naar de categorie van musketzaad te gaan.

Wil je zelf aan de slag met het maken van een toffe taart? Bestel dan eenvoudig een eigen TikTok logo als eetbare print en ga aan de slag! Wil je graag eerst advies? Geen probleem. Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Wil je liever nog iets meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook ons Instagram account voor meer gave voorbeelden: https://www.instagram.com/cakeprint/

Eetbare prints in 3 stappen

Ontwerp je eigen eetbare print

Wil je zelf ook een toffe traktatie maken met de eetbare prints van Cakeprint?