Eetbare kleurplaten: de lekkerste kleurplaten van Nederland

Sinds kort heeft Cakeprint.nl iets nieuws: Eetbare kleurplaten. Vanaf nu kunnen kinderen met eetbare inkt stiften zelf een eetbare kleurplaat inkleuren en deze daarna opeten.

Ja, je leest het goed: opeten. Deze kleurplaten zijn gemaakt van eetpapier en de stiften bevatten eetbare inkt. Wie vindt het nou niet leuk om zijn of haar eigen tekening op te kunnen eten?

Een paar weken geleden heeft een vakkundig testpanel onder leiding van Tim de eetbare kleurplaten mogen testen. In het uiterste geheim heeft Tim samen met vriendjes en vriendinnetjes uit de wijk de eerste eetbare kleurplaten van Nederland gemaakt. “Heel lekker en leuk om te tekenen” aldus Tim. Een vriendinnetje roept: “Soow, deze stiften zijn echt goed!”. 

Het vakkundige testpanel heeft zich urenlang vermaakt. Na het kleuren mochten ze samen de kleurplaten opeten, dat was dus dubbel genieten. Zie hieronder het resultaat:

Dit is een unieke en speciale manier om met kinderen aan het tekenen te gaan. Ook op kinderfeestjes is dit gegarandeerd een succes. Let wel op dat ze elkaars tekening niet opeten! Een laatste voordeel? Het is niet alleen erg leuk, maar smaakt ook erg lekker!

Veel plezier gewenst bij het kleuren! En misschien wil je zelf ook wel een kleurplaat maken en opeten….