Fijn Paasweekend toegewenst!
In verband met Pasen is er op maandag 21 april geen productie en postverwerking. Bestellingen van vrijdag voor 18 april 15:00u zijn volgens planning verwerkt en verzonden. Bestellingen na vrijdag 15:00u worden vanaf dinsdag 22 april verwerkt en verzonden. Houd rondom Pasen rekening met mogelijke postvertragingen. Meer over verzenden en besteladvies »
Bereidingswijze van de eetbare edelstenen
Maak de Cake Drip gebruiksklaar volgens de instructies op de verpakking.
Zorg dat je siliconen vorm goed schoon en droog is. Vul de vorm voorzichtig tot net onder de rand met de Cake Drip. Je kunt voorzichtig tegen de vorm tikken of de vorm op het aanrecht tikken om eventuele luchtbelletjes weg te krijgen.
Zet de vorm voorzichtig in de koelkast zodat de drip uit kan harden. Dit is afhankelijk van het formaat van de vorm hoe lang dit duurt.
Zodra het is uitgehard kun je de edelstenen gemakkelijk uit de vorm drukken. Raak ze zo min mogelijk aan met je vingers aan de zij- en bovenkant, zodat het mooi glanzend blijft. Nu heb je toffe eetbare edelstenen om te gebruiken als decoratie!
