Categories
Nederlands (wijzigen)
Cakeprint.nl

Leveren jullie ook in België?

Ja wij leveren dagelijks aan klanten in België.

Bestellingen die geplaatst zijn voor 12:00u 's ochtends gaan dezelfde werkdag met de post mee (tenzij anders vermeldt). Bij levering zijn we afhankelijk van de samenwerking tussen de Belgische post en de Nederlandse Post. Onze ervaring leert dat met priority de zending gemiddeld in 2 - 4 dagen bezorgd wordt. Mits de bestelling geen vertraging oploopt bij de douane of (feestdagen)drukte bij de vervoerders. Bestel tijdig om eventuele teleurstelling te voorkomen. 

Alle bestellingen uit België worden met priority verzonden, dit betekent dat deze voorrang hebben op de reguliere post (ontraceerbaar). Helaas is je bestelling bij brievenbuspost niet traceerbaar en niet verzekerd.

Heb je de bestelling snel nodig? Kies dan voor verzending middels track & trace tegen een pakkettarief variërend van 7.50 tot 7.95. Gemiddeld duurt het met pakketzending 1 - 2 werkdagen voor deze bezorgd wordt in België. Je zending is verzekerd tegen schade en / of zoek raken.

De verzendkosten voor brievenbuspost naar België bedragen variëren van 3.50 tot 7.95 per bestelling (afhankelijk van het gewicht). Bij verzendkosten vanaf 7.50 sturen we je bestelling altijd per pakket.

Bekijk alle veelgestelde vragen »