Uw winkelwagen is leeg!
Heeft u vragen?


Vakantie:  Wegens vakantie zijn wij gesloten van 21 augustus t/m 10 september. Na 11 september staan we weer voor je klaar.

 
 

 

FAQ

Hoe gebruik ik de ouwel?

U krijgt van Cakeprint een uitgebreide instructie meegeleverd bij uw bestelling. Aan de hand van deze tips maakt u eenvoudig top traktaties. Hieronder vindt u alvast een korte instructie :

Taarten en gebak
De slagroom, glazuur of créme zo glad mogelijk strijken en de print ongeveer een uur voor consumptie op de taart leggen. Na een tijdje zal de slagroom zich goed gaan hechten en een mooie glans gaan geven. Hoe gladder de ondergrond hoe mooier de print is op het gebak of taart.


Pannenkoeken
De ouwel op de bodem van de pan leggen met de bedrukte zijde naar beneden. Daarna het beslag in de pan en de pannenkoek normaal afbakken.

Salades
De ouwel aan beide zijde bestrijken met een plantaardig vet om te voorkomen dat het water in de salade de print beschadigd en daarna toevoegen aan uw salade.

Ouwel te gebruiken voor direct te bakken producten
De ouwel is hittebestendig en kan dus direct gebruik worden voor het meebakken met brood, pannenkoeken en dergelijke. Leg de print direct op het product en bak het product.

Ouwel of Marsepein of rolfondant
Het plakken van de print met weinig water of eiwit op: marsepein of rolfondant.

Tip
Als de ouwel te groot is voor uw taart/gebak dan kunt u deze gemakkelijk met een schaar op het gewenste formaat knippen.

Hoe worden de ouwels verstuurd?

De prints worden verpakt in een voedselveilig plastic hoesje en verstuurd in een stevige kartonnen envelop. In de envelop is ook een instructie te vinden. Deze instructie helpt u met het maken van top traktaties.

Hoelang is de ouwel houdbaar?

De houdbaarheid is minimaal 12 maanden mits bewaard onder 20 ºC en een luchtvochtigheid tussen 60 en 75%.

Ouwel is zeer gevoelig voor vochtigheid. Het advies om de ouwel te bewaren op een droge plaats (bijvoorbeeld een voorraadkast). Bewaar de print bij voorkeur in de envelop en in het plastic hoesje. In ieder geval de ouwel niet bewaren in gewone open luchtcondities of in het zonlicht. Let op: de print mag niet in de koelkast worden bewaard.
 

Is de inkt ook eetbaar?

De inkt waarmee wij de ouwel bedrukken is eetbaar en geheel veilig. De eetbare inkt is voornamelijk opgebouwd uit natuuridentieke grondstoffen en wordt regelmatig bij een onafhankelijk instituut getest. 

Bent u overgevoelig voor bepaalde kleur- en/of smaakstoffen, dan adviseren wij u onze producten niet te consumeren.

Kunnen jullie ook grote aantallen produceren?

Jazeker, wij kunnen ook grote aantallen eetbare prints / flyers produceren. 

De levertijd van grote aantallen gaat in overleg.

Leveren jullie ook in België?

Ja wij leveren dagelijks aan klanten in België. 

De bestelling is verzendklaar binnen 1 - 2 werkdagen na ontvangst van betaling. Bij levering zijn we afhankelijk van de samenwerking tussen de Belgische post en de Nederlandse Post. Onze ervaring leert dat met priority de zending gemiddeld in 2 - 3 dagen bezorgd wordt. Mits de bestelling geen vertraging oploopt bij de douane.  Betalingen via PayPal en MrCash zijn direct bijgeschreven, bankoverboekingen duren een aantal werkdagen. 

Alle bestellingen uit België worden met priority verzonden, dit betekent dat deze voorrang hebben op de reguliere post. 

De verzendkosten voor België bedragen 3.75 voor standaardverzending.

Mijn afbeelding komt er niet helemaal op. Wat te doen?

Met onze designtool kun je zelf een uitsnede kiezen door de afbeelding vast te pakken en te slepen. Rechtsonder in de afbeelding is een icoontje te vinden waarmee je de afbeelding kleiner of groter kunt maken. Zie deze afbeelding:

 

Wat is de levertijd van de eetbare prints (ouwel)?

Wat is de levertijd binnen Nederland?
We proberen uw bestelling altijd zo spoedig mogelijk te verzenden. Normaal gesproken is de bestelling verzendklaar binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van betaling. In 95% van de gevallen zal PostNL (binnen Nederland) de bestelling de werkdag na verzending bij je afleveren (m.u.v. maandagen).

De bestelde artikelen worden met uiterste zorg verpakt in een plastic hoesje in een stevige bordrugenvelop. Na ontvangst van betaling wordt de envelop aangeboden aan PostNL die de bestelling bij je zal afleveren.

Voor verzending naar Belgie klik hier.

Grotere aantallen in overleg.

Wat is iDEAL?

iDEAL is een betaalmethode voor klanten uit Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank, SNS Bank etc. dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent, maar dan met een snelle verwerkingstijd.

Wat is ouwel?

Ouwel is het oudste medium wat gebruikt werd om met eetbare inkt plaatjes te maken. Het is een aardappelmeelproduct wat gemixt wordt met water en vegetarische olie.

De ouwel bestaat uit de volgende ingredienten en is glutenvrij:

Ingrediënten : aardappelzetmeel (92%), water (7%) en plantaardige olie (1% palmolie)

Wat zijn de betaalgegevens van Cakeprint?

De volgende gegevens kunt u gebruiken voor betalingen vanuit het buitenland:

Girorekening: 30.37.584
IBAN nummer: NL48 INGB 0003037584
BIC (SWIFT-code): INGBNL2A

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen 1.95 voor normale bestellingen.Bij bestellingen met eetbare inkt stiften worden de verzendkosten verhoogd met 1,00.

De verzendkosten voor België bedragen 3.75. Bij bestellingen met eetbare inkt stiften worden de verzendkosten verhoogd naar 5.75.

Welk formaat is het meeste geschikt voor cupcakes?

Het meeste geschikt voor cupcakes, roze koeken of gebakjes zijn de ronde formaten met circa 4,7 cm doorsnede. Deze zijn te bestellen in onze webwinkel. U kunt deze hier vinden: Cakeprint Cupcake Prints

Welke betaalmethoden hebben jullie voor België

Klanten uit België kunnen gebruik maken van de volgende betaalmethoden: 

  • Paypal
  • MrCash
  • DirectEbanking
  • Overboeking 

Wanneer u kiest voor overboeking moet u er rekening mee houden dat de verwerkingstijd langer is. De bestelling wordt pas verzonden wanneer het bedrag is bijgeschreven.

Welke betaalmethoden hebben jullie voor Nederland?

Klanten uit Nederland kunnen gebruik maken van de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Overboeking 

Wanneer u kiest voor overboeking moet u er rekening mee houden dat de verwerkingstijd langer is. De bestelling wordt pas verzonden wanneer het bedrag is bijgeschreven.

Zijn de taartprints eetbaar?

De taartprints zijn volledig eetbaar. Wij maken gebruiken van de zgn. taart inkt en deze voldoet aan alle eisen voor consumptie.

Zijn ouwels Glutenvrij?

Ouwel is gemaakt van aardappelzetmeel en vegetarische olie en deze bevatten geen gluten.

Hoe vind ik een goede kwaliteit afbeelding?

Bekijk hier onze hulpvideo voor het vinden van een goede kwaliteit afbeelding op Google afbeeldingen

Hebben jullie ook ronde ouwels?

Ja, via onze webshop kunt u eenvoudig een ronde eetbare print laten afdrukken. De ronde foto op ouwel wordt op een vel gedrukt die u zelf eenvoudig kunt uitknippen / snijden.

Daarnaast hebben we ook standaard eetbare Disney prints in ons assortiment. Deze zijn ook rond.