Categories
Cakeprint.nl

Gesloten wegens vakantie
In de periode van vrijdag 5 juli (12:00u) t/m vrijdag 26 juli zijn wij gesloten in verband met vakantie en is het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen / af te ronden. Bestellingen die geplaatst zijn voor vrijdag 5 juli 12:00 uur zijn volgens planning verzonden. Meer informatie »

Hoe gebruik ik de ouwel?

De uitgebreide gebruiksaanwijzing kun je hier vinden: www.cakeprint.nl/instructies. Aan de hand van deze tips maakt u eenvoudig top traktaties. Hieronder vindt u alvast een korte instructie :

Taarten en gebak
De slagroom, glazuur of créme zo glad mogelijk strijken en de print ongeveer een uur voor consumptie op de taart leggen. Na een tijdje zal de slagroom zich goed gaan hechten en een mooie glans gaan geven. Hoe gladder de ondergrond hoe mooier de print is op het gebak of taart.

Pannenkoeken
De ouwel op de bodem van de pan leggen met de bedrukte zijde naar beneden. Daarna het beslag in de pan en de pannenkoek normaal afbakken.

Salades
De ouwel aan beide zijde bestrijken met een plantaardig vet om te voorkomen dat het water in de salade de print beschadigd en daarna toevoegen aan uw salade.

Ouwel te gebruiken voor direct te bakken producten
De ouwel is hittebestendig en kan dus direct gebruik worden voor het meebakken met brood, pannenkoeken en dergelijke. Leg de print direct op het product en bak het product.

Ouwel of Marsepein of rolfondant
Het plakken van de print met weinig water of eiwit op: marsepein of rolfondant.

Tip
Als de ouwel te groot is voor uw taart/gebak dan kunt u deze gemakkelijk met een schaar op het gewenste formaat knippen.

Bekijk alle veelgestelde vragen »