Categories
Cakeprint.nl

Tips van Cakeprint

Gepost door in Recepten, Feestdagen, Tips van Cakeprint op Januari 18, 2019 .

Een eetbare print kun je heel gemakkelijk op een koekje aanbrengen. Hoe leuk is het dan om een foto van jou en je Valentijn op zelf gebakken lekkernijen cadeau te geven?!

Benodigdheden voor 12 koekjes

  • Je favoriete (zand)koekjes deeg
  • Eetbare prints 6 cm doorsnede (frosting sheets)

Zelf kokosmakronen maken is ontzettend simpel en ze smaken zoveel lekkerder dan uit de supermarkt. Zeker als ze net vers uit de oven komen! In deze blog leggen we je stap voor stap uit hoe je eenvoudig zelf de leukste kleine mini kokosmakronen of grote kokosmakronen maakt.

Mini...

Chocoladeletters zijn leuk om te geven, helemaal als ze er extra gezelllig uitzien. Met wat chocolade, eetbare prints en sprinkles tover je zo deze originele sinterklaas-chocoladeletters tevoorschijn!

Voorbereiding
Voor je aan de slag gaat, zorg er dan voor dat je alles klaar hebt...

Recent hebben we eetbare rietjes toegevoegd aan ons assortiment. En weet je wat? Die kun je ook gebruiken als stokje van een cakepop! Zo heb je geen afval na het eten van een cakepop en het is ook nog eens erg lekker!

Doordat de verschillende smaken ook een verschillende kleur hebben, kun je...

Gezellig, half november komt Sinterklaas weer aan in Nederland en Belgiƫ. Samen met zijn pietermannen maakt hij ieder jaar veel kindjes blij. Ga je ook samen met de kinderen het Sinterklaas journaalop televisie bekijken? Dan hoort daar natuurlijk ook iets te smikkelen bij. Bijvoorbeeld leuke...

Gepost door in Recepten, Tips van Cakeprint op Januari 22, 2016 .

Frozen is populair bij jong en oud, dus je kunt iedereen blij maken met deze Frozen koekjes. Ze zien er heerlijk winters uit en zijn klaar in een handomdraai.

Frozen eetbare prints
Voor deze leuke Frozen koekjes hebben we eetbare prints op frosting sheets gebruikt. Deze zijn te vinden in...

Gepost door in Tips van Cakeprint op Oktober 09, 2015 .

Uit de oude doos:

Veel mensen kennen het wel. Je wilt een themafeestje organiseren voor je kleine meid of kleine jongen maar weet niet goed waar je allemaal aan moet denken. De bloggers Bibian en Manon van Little Wonder World hebben hier in mei 2014 een handig blogbericht over gemaakt. Het...