Categories
Cakeprint.nl

Gesloten wegens vakantie
In de periode van vrijdag 5 juli (12:00u) t/m vrijdag 26 juli zijn wij gesloten in verband met vakantie en is het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen / af te ronden. Bestellingen die geplaatst zijn voor vrijdag 5 juli 12:00 uur zijn volgens planning verzonden. Meer informatie ┬╗

Recepten

Deze toffe geslaagd traktatie maak je in een handomdraai zonder urenlang in de keuken te staan. Een eetbare print plaats je gemakkelijk op de witte Oreo koekjes met behulp van onze chocolijm.

Benodigheden

Heb je geen zin om urenlang in de keuken te staan maar wil je wel een toffe traktatie maken? Dat kan heel eenvoudig met roze koeken. Een eetbare print plak je namelijk super gemakkelijk op een roze koek! Hierdoor kun je in een handomdraai een leuke traktatie maken. In dit blog laten we zien hoe...

Gepost door in Recepten, Tips van Cakeprint op Maart 22, 2019 .

Vandaag is het Nationale Pannenkoekdag!
Een goed initiatief waarbij basisschoolkinderen in het hele land pannenkoeken bakken voor ouderen in de buurt. Door pannenkoekdag krijgen (eenzame) ouderen vandaag een beetje extra aandacht.

Nationale Pannenkoekdag is, naast het prachtige initiatief...

Gepost door in Recepten, Feestdagen, Tips van Cakeprint op Januari 18, 2019 .

Een eetbare print kun je heel gemakkelijk op een koekje aanbrengen. Hoe leuk is het dan om een foto van jou en je Valentijn op zelf gebakken lekkernijen cadeau te geven?!

Benodigdheden voor 12 koekjes

  • Je favoriete (zand)koekjes deeg
  • Eetbare prints 6 cm doorsnede (frosting sheets)

Zelf kokosmakronen maken is ontzettend simpel en ze smaken zoveel lekkerder dan uit de supermarkt. Zeker als ze net vers uit de oven komen! In deze blog leggen we je stap voor stap uit hoe je eenvoudig zelf de leukste kleine mini kokosmakronen of grote kokosmakronen maakt.

Mini...

Chocoladeletters zijn leuk om te geven, helemaal als ze er extra gezelllig uitzien. Met wat chocolade, eetbare prints en sprinkles tover je zo deze originele sinterklaas-chocoladeletters tevoorschijn!

Voorbereiding
Voor je aan de slag gaat, zorg er dan voor dat je alles klaar hebt...

De herfst heeft weer haar intrede gedaan. Het is ook lekker weer om lekker binnenshuis bezig te zijn. Bak bijvoorbeeld voor Halloween alvast leuke Halloween koekjes. Peter van Peter's Treasury heeft als voorbeeld deze mooie Halloween koekjes gemaakt. De halloween koekjes zijn leuk om uit te...

Recent hebben we eetbare rietjes toegevoegd aan ons assortiment. En weet je wat? Die kun je ook gebruiken als stokje van een cakepop! Zo heb je geen afval na het eten van een cakepop en het is ook nog eens erg lekker!

Doordat de verschillende smaken ook een verschillende kleur hebben, kun je...