Zoeken

Benodigdheden

Stappenplan:

  • Zet alle spullen klaar en zorg voor een goed werkbare werkplek.
  • Verwarm de tube in een bakje met lauwwarm water om zo de chocolade vloeibaarder te maken.
  • Knip de prints op maat met een droge en schone schaar
  • 4 Snijd de speculaasjes in vierkantjes.
  • De overgebleven gedeeltes gooi je niet weg. Deze kun je gebruiken in een speculaastaart of bijvoorbeeld ijs met speculaas.
  • Schroef de dop van de zacht geworden chocolade tube en je kunt beginnen.
  • Verdeel de chocolade over de achterkant van de speculaas koeken.
  • Indien gewenst kun je ook de prints insmeren.
  • Plaats de print op de speculaas koeken en druk deze goed aan.
  • Houdt er rekening mee dat de ouwel zich niet versmelt met de ondergrond maar redelijk hard blijft. Wil je dat de ouwel zich versmelt? Gebruik dan bijvoorbeeld een toefje botercreme.
  • Herhaal de voorgaande stappen bij elke speculaasoek.
  • Ruim je werkplek op en smullen maar

Resultaat:

Eetbare prints in 3 stappen

Ontwerp je eigen eetbare print

Wil je zelf ook een toffe traktatie maken met de eetbare prints van Cakeprint?