HomeInloggenFAQGastenboekFotoalbumReceptenMandje     Contact 

Alle Vragen

Afgebeeld zijn 1 tot 18 (van 18 faqs)  
Wat is Ouwel?
Ouwel is het oudste medium, gebruikt om met eetbare inkt plaatjes te maken. Het is een aardappelmeelproduct wat gemixt wordt met water en vegetarische olie.

De ouwel bestaat uit de volgende ingredienten en is glutenvrij:

IngrediŽnten : aardappelzetmeel(92%), water(7%) en plantaardige olie (1% palmolie)
* Hoelang is de ouwel houdbaar?
Bewaar advies
Bewaar het product beneden een temperatuur van 20 graden įC. Ouwel is zeer gevoelig voor vochtigheid dus bewaren op een droge plaats en in de verpakking. In ieder geval niet bewaren in gewone open luchtcondities of in het zonlicht.

De houdbaarheid is 6 maanden mits bewaard onder 20 ļC en een luchtvochtigheid tussen 60 en 75%.
Hoe gebruik ik de ouwel?
Taarten en gebak
De slagroom, glazuur of crťme zo glad mogelijk strijken en de print ongeveer een uur voor consumptie op de taart leggen. Na een tijdje zal de slagroom zich goed gaan hechten en een mooie glans gaan geven.
Hoe gladder de ondergrond hoe mooier de print is op het gebak of taart.

Pannenkoeken
De ouwel op de bodem van de pan leggen met de bedrukte zijde naar beneden. Daarna het beslag in de pan en de pannenkoek normaal afbakken.

Salades
De ouwel aan beide zijde bestrijken met een plantaardig vet om te voorkomen dat het water in de salade de print beschadigd en daarna toevoegen aan uw salade.

Ouwel te gebruiken voor direct te bakken producten
De ouwel is hittebestendig en kan dus direct gebruik worden voor het meebakken met brood, pannenkoeken en dergelijke. Leg de print direct op het product en bak het product.

Ouwel of Marsepein of rolfondant
Het plakken van de print met weinig water of eiwit op: marsepein of rolfondant.

Tip
Als de ouwel te groot is voor uw taart/gebak dan kunt u deze gemakkelijk met een schaar op het gewenste formaat knippen.
Hoe worden de ouwels verstuurd?
De prints worden verstuurd in een stevige kartonnen envelop met daarin de factuur en de instructie hoe de ouwel het beste gebruikt kan worden.
* Wat is de levertijd van de Ouwels?
We verzenden binnen 3-5 werkdagen na ontvangst van betaling. Zodra de bestelling wordt verzonden ontvangt u van ons een bevestiging.Normaal gesproken wordt de bestelling de dag na overdracht aan PostNL bij u bezorgd. Dit kunnen wij nooit 100% garanderen. Bij levering zijn wij afhankelijk van derden, wij vragen hiervoor uw begrip. Deze verzendtijd geldt voor bestellingen binnen Nederland.Grotere aantallen in overleg.
Kunnen jullie ook grote aantallen produceren?
Jazeker, wij kunnen ook grote aantallen produceren.

Levertijd: In overleg
Zijn de prints eetbaar?
De prints zijn volledig eetbaar. Wij maken gebruiken van de zgn. taart inkt en deze voldoet aan alle eisen voor consumptie.
Zijn ouwels Glutenvrij?
Ouwel is gemaakt van aardappelzetmeel en vegatarische olie en deze bevatten geen gluten.
Is de inkt ook eetbaar?
De inkt waarmee wij de ouwel bedrukken is eetbaar en geheel veilig. De eetbare inkt is voornamelijk opgebouwd uit natuuridentieke grondstoffen en wordt regelmatig bij een onafhankelijk instituut getest.

Bent u overgevoelig voor bepaalde kleur- en/of smaakstoffen, dan adviseren wij u onze producten niet te consumeren.
Leveren jullie ook in BelgiŽ?
Ja wij leveren ook aan klanten in BelgiŽ.We verzenden binnen 3 dagen na ontvangst van betaling. Betalingen via PayPal zijn direct bijgeschreven, overboekingen duren een aantal werkdagen.Alle bestellingen uit BelgiŽ worden met priority verzonden, dit betekend dat deze voorrang hebben op de reguliere post.Bij levering zijn we afhankelijk van de samenwerking tussen de Belgische post en de Nederlandse Post. Het kan zo'n 3-8 werkdagen duren. Onze ervaring leert dat met priority de zending gemiddeld in 3 - 5 dagen bezorgd wordt.De verzendkosten voor BelgiŽ bedragen 3,50 voor standaard en 4,75 voor bestellingen met stiften.
Wat zijn de betalingsgegevens voor buitenlandse bestellingen?
De volgende gegevens kunt u gebruiken voor betalingen vanuit het buitenland: Girorekening: 30.37.584
International Bank Account Number:
IBAN NL48 INGB 0003037584
BIC (SWIFT-code): INGBNL2A
Welke betaalmethoden hebben jullie?
U kunt betalen met iDeal, Paypal en overboeking. iDeal en Paypal zijn de snelste manieren van betalen. Belgische klanten kunnen alleen betalen via Paypal of overboeking.
Wat is iDeal?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
Hebben jullie ook ronde ouwels?
Via onze webwinkel kunt u geen eigen foto op ronde ouwel bestellen. Wilt u echter wel een ronde ouwel, dan kunt u de foto rond uploaden. Wij printen de ouwel dan rond. Wij kunnen uw foto niet rond maken.

Wel hebben we standaard disneyprints in ons assortiment. Deze zijn wel rond.
Welk formaat is het meeste geschikt voor cupcakes?
Het meeste geschikt voor cupcakes, roze koeken of gebakjes zijn de postzegelformaten. De postzegels zijn te bestellen in onze webwinkel.
Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen Ä1,95 voor normale bestellingen en Ä4,95 voor spoedbestellingen. Spoedbestellingen hebben voorrang op normale bestellingen. Meer over spoedbestellingen vindt u bij de veelgestelde vragen. Bij bestellingen met eetbare inkt stiften worden de verzendkosten verhoogd met 1,00.

De verzendkosten voor BelgiŽ bedragen Ä3,50. Bij bestellingen met eetbare inkt stiften worden de verzendkosten verhoogd met 1,00.
Is mijn code voor gratis verzenden nog geldig?
Sinds 31 december 2009 zijn alle code's voor gratis verzenden uit 2009 niet meer geldig. We hebben dit destijds ruim op tijd bekend gemaakt via de nieuwsbrieven en Hyves. Maar niet getreurd, in 2010 komen tijdens diverse acties nieuwe code's uit waarmee je wederom je verzendkosten voor niets krijgt. Houdt de nieuwsbrieven, hyve en deze site daarom in de gaten.
* Kan ik een spoedbestelling plaatsen?
Het is mogelijk een spoedbestelling te plaatsen. "Spoedverzending" betekent dat uw bestelling voorrang heeft op standaardverzendingen. De kosten van spoedverzendingen zijn 4,95 ipv 1,95Wanneer u uw spoedverzending plaatst en betaald voor 22.00u dan gaat uw bestelling de volgende werkdag met de post mee. Alle bestellingen worden in de avonduren verwerkt, daarom kunnen we helaas nooit de bestelling dezelfde werkdag verzenden of na 22:00u verwerken.De spoedverzendingen gaan net als de normale bestellingen gewoon met de normale brievenbuspost mee en worden normaal gefrankeerd.Bij spoed kunnen wij helaas niet de kwaliteit / resolutie van de afbeelding beoordelen. U bent zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van uw afbeelding. Spoedverzendingen kunnen niet bij bestellingen buiten Nederland.Normaal gesproken is de zending de dag na overdracht aan PostNL bij u in huis. Echter kunnen wij geen 100% garantie geven. Bij levering zijn wij afhankelijk van derden, we vragen hiervoor uw begrip.


In geval van extreme drukte kunnen wij besluiten deze optie tijdelijk uit te schakelen.


Bestel dus tijdig om teleurstelling te voorkomen!
Verzenden
Foto op ouwel   Eetbare QR Codes   Disney taart   Uw foto in een fotolijstje naar keuze   Sinterklaas ouwels   Bumba Taart   Mega Mindy Taart  

Disney taart maken   K3 Taart maken   Cupcake cups   Kant-en-klare ouwels   Prinsessen taart   Cars taarten   Toystory Taart  

Spiderman taart   Mooie cupcakecups   Winnie de Pooh taart   Kabouter Plop taart   Justin Bieber Taart   Smurfen taart  

iPad en iPhone taart   Foto op eetpapier   Linkpagina